Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~kajtek kowalski 80.48.*.* |
Nasz nieudolny rząd gotow jest do wynajęcia za nasze oczywiśćie pieniądze superspecjalistów, którzy z pewnością znajdą kolejny sposób dobrania się do naszych pieniędzy. Jedno,co wychodzi świetnie naszym rządzącym, to generowanie superdziur budżetowych | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~posterunkowy 78.88.*.* |
Autor zrobił błąd w rachunkach - oprocentowanie brutto w Eurobanku wynosi 7,71%, a nie 7,47% - nie uwzględnił, że środki są kapitalizowane codziennie i odsetki podnoszą saldo lokaty. | ||
linki reklamowe | |
~gość 78.88.*.* |
od 1-go października już 5,3% | ||
~gość 78.8.*.* |
a nie ma sumowania zysków?tj. informacje banków o łącznej kwocie zysków uzyskanych w danym roku i wtedy od całości podatek 19%... | ||
~Tomek 77.254.*.* |
Nie ma sumowania zysków, ponieważ wówczas byłyby sytuacje tego typu, że 30 grudnia klient by likwidował konto, wypłacał pieniądze i nie byłoby z czego ściągać podatku. Albo zwyczajnie wydałby pieniądze i tez by nie było z czego pobrać podatku. Więcej zamieszania niż to warte, a tak można ściągać na bieżąco. Jak na obecny moment polecam Polbank- 6,5% bez podatku Belki. Można mieć 3 takie konta na jedną osobę. | ||
~kiki22 77.253.*.* |
Nasz rząd jest skorny brać od opodatkowanych już piniedzy ale Jak dać to już jest trudniej!!!! | ||
~Gruha 89.75.*.* |
w Eurobanku obecnie oprocentowanie wynosi 4,85%. | ||
linki reklamowe | |
~lokatybezbelki 89.174.*.* |
http://lokatybezbelki.w.interia.pl/ | ||
~Mateoart 193.200.*.* |
Konto Euro Bank posiada konto walutowe, jedno z najwyżej oprocentowanych konto głównych lokach i rachunków oszczędnościowych z dzienna kapitalizacja. A co najważniejsze posiada możliwość nielimitowanych operacji z konta na konto, miedzy rachunkami oszczędnościowymi których można otworzyć 16(nie jestem pewien czy aż tyle) każdy rachunek to max w tej chwili chyba 20tyś. zł dzięki czemu kwota dziennej kapitalizacji nie przekracza 2.65zł i podatek nie jest naliczany. Wszystko za darmo naprawdę polecam. Oczywiście konto jak i rachunek oszczędnościowy można otworzyć nie wychodząc z domu tu podaje link do strony. http://tnij.org/eurobankopis/ | ||
~Rici 83.5.*.* |
Mam kilka lokat w EURO BANKU do kwietnia 2013 o stałym oprocentowaniu umowę sporządził Bank ,jak mi coś zabiorą z tego pójdę do sądu.Co to za dżungla jak nazwał Polskę min.Drzewiecki te pieniądze już były opodatkowane przy wypłacie.Ludzie powinni wyjść na ulicę jak w AKTA inaczej się nie da w tym kraju. | ||

| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |