Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | Garion | nieruchomosci_waw | ja_jagienka |

~skryznki 83.20.*.* |
coś mi sie obiło o uszy z tym KLK, a oni nie mają teraz swojego biura w centrum na ul. Zgody? Bo jeśli tak to jestem w domu i wiem o jakie biuro chodzi:). Faktk - biuro dobre jak na nasze tu warunki. A co do wątku głównego czyli jak znaleźć dobre biuro rachunkowe - to podstawa opinie osób które korzystały z usług danego biura. to podstawa | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~karin 212.96.*.* |
Najlepiej z poleceni znajomych. My nasz interes przenosimy do Business Park Marywilska, na warszawskim Żeraniu i tam będziemy chcieli znaleźć wykonawcę tej usługi. Zależy nam na tym, by firma była "pod ręką". | ||
linki reklamowe | |
~ccc 83.27.*.* |
Polecam Biuro Rachunkowe we Wrocławiu - www.mnowakowski.pl | ||
~gość 79.190.*.* |
BIURO USŁUG KSIĘGOWYCH I AUDYTORSKICH BARBARA CZUCHAJ ul. Marokańska 2s 03-977 Warszawa Tel. 22 672 28 14 Tel.kom. 601 279 280 www.bukia.com.pl biuro@bukia.com.pl | ||
~Maja 87.205.*.* |
Witam, Znajomy korzystał z obsługi biura rachunkowego Wolszczak.com i jest zadowolony, własnie sama osobiście zastawiam się nad zmianą księgowości, tym bardziej, że dowiedziałam się że mają promocję ostatnio na b2b deal. | ||
~Zen 87.205.*.* |
czy przy kontynuacji współpracy przewidziany jest jakiś rabat? | ||
~gość 87.205.*.* |
Szczerze mówiąc w ofercie nic nie wiedzę, więc najlepiej skontaktować się bezpośrednio z firmą:) | ||
linki reklamowe | |
~gość 95.40.*.* |
pnp tax % accounts | ||
~Marek 78.88.*.* |
Moje biuro od roku korzysta z internetowej aplikacji Strateo i jest naprawdę spoko. Przedtem miałem ciągłe starcia z księgową bo mi się gubiły dokumenty (albo zapomniałem wziąć faktury jak płaciłem kartą) a zanim to z nią wyjaśniłem to czasem z pół roku minęło. Teraz wystarczy, że się zaloguję do ich systemu przez przeglądarkę i dokładnie wiem co mam jeszcze do wyjaśnienia. Jak się księgowej coś nie rozlicza bo niby przelew źle opisany to od razu to widzę. Naprawdę fajna sprawa i z tego co się orientuję, to każde biuro rachunkowe może korzystać ze Strateo. | ||
~Paulina 83.24.*.* |
Witam, Szczerze mogę polecić biuro rachunkowe Pharmainvest (biuro@pharmainvest.pl), obsługa super, bardzo dużą pomoc otrzymałam przy zakładaniu działalności gospodarczej a potem przy spółce cywilnej,Panie załatwiły dosłownie wszystko w dwa dni. Nie jest to duże biuro, obsługa super i ceny też mają konkurencyjne, można się dogadać. | ||
| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |