jak znaleźć dobre biuro rachunkowe - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
15:36 11-05-2012  ~gracja
Jesli o mnie chodzi to mogę polecić takie własnie, sprawdzone i dobre biuro księgowe http://www.laurenpeso.pl/Usługi-księgowe
sprawdzone przeze mnie i moich znajomych.
2.
09:28 11-05-2012  ~odkuszacz
Tutaj można znaleźć biura rachunkowe z całej Polski:
http://www.baza-firm.com.pl/Biura-rachunkowe-doradztwo-podatkowe/
3.
11:49 08-05-2012  ~gość
wybór biura rachunkowego to bardzo ważna decyzja, ale to już pewnie wiesz.

korzystałem z usług różnych firm i przez lata księgowość spędzała mi sen z powiek. nieterminowość, popełnianie błędów, kłopoty z dodzwonieniem się... musiałem pilnować, sprawdzać, ponaglać.

wreszcie, z polecenia, trafiłem na www.wl-accountancy.pl i jest to biuro, jakiego długo szukałem - pełen profesjonalizm, doświadczenie, skrupulatność i to za bardzo rozsądną cenę.

radziłbym Ci zrobić wywiad - popytać znajomych, sąsiadów, kontrahentów. poczytać opinie w internecie. porównać warunki i wybrać to, które Tobie, indywidualnie, najbardziej odpowiada.
4.
12:29 20-04-2012  ~bojkes meble
Ja również zaczynałem działalność kilka lat temu. I tak jak ty szukałem taniej księgowej. Ale uwierz mi nie o to chodzi. Może na początku nie ma dużo faktur ale sa inne sprawy które trzeba prowadzić i najlepiej jeśli masz kogoś kto ci trochę doradzi a nie zleci stażyście wpisanie twoich danych do komputera w odpowiednie rubryki a potem wysłanie ich do Urzędu Skarbowego. Jak juz od samego początku zaczniesz robić coś byle jak to potem ciężko to wszystko wyprostować. Wiem coś o tym. Moją księgowość prowadziło na początku takie biuro własnie zatrudniające kilka stażystek. Na szczęście po pierwszej kontroli skarbowej uświadomiłem sobie ze nie wszystko jest w porządku. Trochę mnie to kosztowało. I wtedy znajomy polecił mi pana Jarosława Kalisz. Ten człowiek naprawdę zna się na rzeczy i nawet jest tańszy niż moje poprzednie biuro. Tylko więcej się czepia. Ale ma ku temu powody. Czasem muszę coś poprawiać kilka razy ale przynajmniej wiem ze wszystko jest porządnie wykonane. Jego biuro jest w Warszawie a moja firma mieści się 100 km od warszawy, ale warto raz na jakiś czas podwieść dokumenty i mieć święty spokój.

numer telefonu do pana Jarka 796 525479 naprawdę polecam jeśli komos zależy aby miec spokój z us i nie mieć bałaganu w dokumentach. Stawka zaczyna sie chyba od 100 zł przy małej ilości faktur. Ale to już trzeba samemu sprawdzić
5.
10:51 23-03-2012  ~Tania Rachunkowosc
Najtańsza księgowość. Pełna obsługa księgowo – kadrowa. Rozliczamy wszystkie firmy, bez względu na charakter działalności.
Kpir, księgi handlowe, ryczałt, zus, płace.
Osoby fizyczne, spółki, fundacje.
Pomagamy w zakładaniu firm, dojeżdżamy po dokumenty, reprezentujemy naszych klientów przed Urzędami.
Posiadamy licencje MF i ubezpieczenie OC.
Cała księgowość wraz z zusem w jednej cenie. Bez limitu dokumentów i bez limitu pracowników. Tylko my proponujemy takie warunki.
Współpraca z nami to same korzyści:
- oszczędność czasu - zajmiemy się Twoją księgowością, masz więcej czasu dla siebie
- oszczędność pieniędzy - tak tanio tylko my prowadzimy księgowość
- bezpieczeństwo - w pełni odpowiadamy za to co robimy.
I najważniejsze, u nas klient decyduje ile chce płacić. Zadzwoń lub napisz i sam ustal cenę za którą poprowadzimy Twoją księgowość.
792266402
biuro@taniarachunkowosc.pl
www.taniarachunkowosc.pl
6.
23:09 15-03-2012  ~Antoni
A ja korzystam z biura rachunkowego z woj. lubelskiego.
Mają niesamowicie niskie ceny, mają wszystkie certyfikaty i ubezpieczenie OC co jest bardzo ważne!
Dokumenty odbierali osobiście a teraz wysyłam listem poleconym i nie ma ŻADNYCH problemów.
Polecam każdemu gdyż koszty działalności powinny spadać w tych czasach.
Dodatkowo zapewniają pełną obsługę BHP mojej firmie, robią sprawozdzania paliwowe i inne rzeczy, na prawde profesjonaliści!

Polecam www.arfi.pl
7.
20:45 15-03-2012  bruken
Hej, prowadzę własną działalność gospodarczą. Od pół roku korzystam z biura rachunkowego GaBaFi mieszczącego się w Warszawie - link http://www.gabafi.pl/
Oferują oni tanie i kompletne usługi, a co się teraz na pewno przyda,w swojej ofercie mają rozliczenia podatkowe. Pracują rzetelnie i uczciwie. Polecam
8.
14:08 03-03-2012  ~Pol
Ja współpracuję i polecam 4A ENTERPRISE z Pruszkowa, dokumenty odbierają gratis. Nieduże biuro rachunkowe, indywidualnie podchodzą do klienta, są zawsze na czas i maja przyjazne ceny. Widać, że zależy im na jakości pracy i nie maja masówki co najważniejsze. Ja mam u nich kpir i sprawy kadrowo-płacowe dla moich pracowników, a mój kolega pełną księgowość i też chwali sobie współpracę z nimi. Ich strona www.4aEnterprise.pl
9.
10:14 24-02-2012  ~Paulina
Witam,
Szczerze mogę polecić biuro rachunkowe Pharmainvest (biuro@pharmainvest.pl), obsługa super, bardzo dużą pomoc otrzymałam przy zakładaniu działalności gospodarczej a potem przy spółce cywilnej,Panie załatwiły dosłownie wszystko w dwa dni. Nie jest to duże biuro, obsługa super i ceny też mają konkurencyjne, można się dogadać.
10.
19:06 04-02-2012  ~Marek
Moje biuro od roku korzysta z internetowej aplikacji Strateo i jest naprawdę spoko. Przedtem miałem ciągłe starcia z księgową bo mi się gubiły dokumenty (albo zapomniałem wziąć faktury jak płaciłem kartą) a zanim to z nią wyjaśniłem to czasem z pół roku minęło. Teraz wystarczy, że się zaloguję do ich systemu przez przeglądarkę i dokładnie wiem co mam jeszcze do wyjaśnienia. Jak się księgowej coś nie rozlicza bo niby przelew źle opisany to od razu to widzę. Naprawdę fajna sprawa i z tego co się orientuję, to każde biuro rachunkowe może korzystać ze Strateo.

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona