terminal płatniczy - dodatkowe funkcje - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
10:45 16-05-2012  ~Terminal
www.terminale-doladowania.pl
Sprawdź Nas Satysfakcja 100% Gwarantowana
2.
10:44 16-05-2012  ~Terminal
Sprawdź Nas Satysfakcja 100% Gwarantowana
3.
18:36 17-03-2012  ~Wrocław
Wszystkich zaiteresowanych terminalami płatniczymi we Wrocławiu oraz na całym dolnym śląsku zapraszam do współpracy. Oferuję bardzo konkurencyjne warunki.

Przedstawiciel Elavon

www.terminale-platnicze.wroclaw.pl
4.
10:33 23-02-2012  ~pos
Witam. Wszystkich zainteresowanych Terminalem Płatniczym, akceptacją kart i innych usług związanych z urządzeniem zapraszam na www.pos-terminal.pl. Zapewniamy ofertę bez żadnych ukrytych kosztów i jakiś dziwnych opłat, umowa na czas określony lub nie określony bez kary za zerwanie. Jasne i czytelne warunki współpracy. Zapraszam do współpracy. Pozdrawiam
5.
12:39 05-01-2012  ~heyah121
Witam

Szukam pracy jako Technik serwisu terminali płatniczych/Serwisant. Proszę o kontakt: heyah121@wp.pl
6.
09:19 05-12-2011  ~gość
A ja skorzystałem ze strony www.akceptacjakart.com i jestem bardzo zadowolony.
Mam dobre warunki a samo podpisanie umowy i instalacja urządzenia przebiegły bardzo szybko.Polecam
7.
13:04 28-11-2011  ~gość
Służe pomocą, zajmuję się rynkiem woj.Wielkopolskiego , każdemu zainteresowanemu terminalem polecam kontakt ze mną w celu umówienia się na spotkanie ,wyjaśnie wątpliwości oraz przedstawię umowę . Zachęcam do podjecia współpracy +48 664 902 580 od 8 do 21 Terminale Płatnicze
8.
23:44 06-05-2011  ~1234
9.
15:58 15-03-2011  ~darek
Mam u siebie terminal.
Szukałem,przebierałem w ofertach ponad dwa miesiące i znalazłem najlepszą ofertę.
Jak jest ktoś zainteresowany to mogę doradzić (sam miałem kiedyś ten dylemat) w wyborze firmy.
e-mail: darekcizemka@op.pl
10.
13:28 17-12-2010  ~Terminal
jeśli szukasz dobrej oferty na terminal pisz pre-paid@wp.pl

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
dukeaeccGarionnieruchomosci_wawja_jagienka
Dołącz do naszego grona