Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | kw02 | barszym | ja_jagienka |

~WMagdaW 192.168.*.* |
Warto spróbować odpowiedzieć sobie na kilka pytań: * Jak myślę o sobie, a jaki jestem? * Czy i w czym znajduję moją wartość jako człowieka? * Czy potrafię spotkać się z własnymi emocjami? * Jak radzę sobie z nimi? * Co z siebie mogę zaoferować światu, innym ludziom? * Za co inni ludzie mnie lubią, szanują i cenią...? * Czy potrafię zarządzać własnym czasem? * Które z moich talentów mogę wykorzystać w pracy? * Jakie są moje mocne i słabe strony? * Jak wykorzystać mocne strony mojej osoby i nie dać się pokonać słabościom ? Szkoda, że wszyscy nie robią sobie takiej listy pytan przed wyjsciem rano z domu. Odkrywanie potencjału espołu opiera sie na osobowosciach w nim bedących. Nie mozna wykorzystac potencjału jeżeli go nie ma. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~julia 83.14.*.* |
ciekawy artykuł. u mnie w pracy szef rekrutując nowych pracowników stosuje testy kompetencji zawodowych z Instytutu Analiz im Karola Gaussa i myślę że to bardzo dobry sposób sprawdzenia kandydatów, czasem pytania w takim teście wydają się być dziwne, a tak na prawdę służą sprawdzeniu wielu umiejętności. odkąd stosowane są te testy nasza załoga pracuje bardzo wydajnie i dobrze się "dogadujemy". każdy pracuje na odpowiedni m sobie stanowisku | ||
linki reklamowe | |
a nie wydaje Wam się, że przy rekrutacji tego typu pytania są zadawane tak naprawdę bez sensu? Że kandydaci mówią wyuczone tezy i pięknie przedstawiają, wszystko jest takie sztywne i dopiero po pierwszym tygodniu pracy można powiedzieć, jaki ten człowiek naprawdę jest? | |||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |