szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
23:11 15-10-2011 responsible
a nie wydaje Wam się, że przy rekrutacji tego typu pytania są zadawane tak naprawdę bez sensu? Że kandydaci mówią wyuczone tezy i pięknie przedstawiają, wszystko jest takie sztywne i dopiero po pierwszym tygodniu pracy można powiedzieć, jaki ten człowiek naprawdę jest?
2.
13:14 07-08-2011 ~julia
ciekawy artykuł. u mnie w pracy szef rekrutując nowych pracowników stosuje testy kompetencji zawodowych z Instytutu Analiz im Karola Gaussa i myślę że to bardzo dobry sposób sprawdzenia kandydatów, czasem pytania w takim teście wydają się być dziwne, a tak na prawdę służą sprawdzeniu wielu umiejętności. odkąd stosowane są te testy nasza załoga pracuje bardzo wydajnie i dobrze się "dogadujemy". każdy pracuje na odpowiedni m sobie stanowisku
3.
09:37 18-08-2010 ~WMagdaW
Warto spróbować odpowiedzieć sobie na kilka pytań:
* Jak myślę o sobie, a jaki jestem?
* Czy i w czym znajduję moją wartość jako człowieka?
* Czy potrafię spotkać się z własnymi emocjami?
* Jak radzę sobie z nimi?
* Co z siebie mogę zaoferować światu, innym ludziom?
* Za co inni ludzie mnie lubią, szanują i cenią...?
* Czy potrafię zarządzać własnym czasem?
* Które z moich talentów mogę wykorzystać w pracy?
* Jakie są moje mocne i słabe strony?
* Jak wykorzystać mocne strony mojej osoby i nie dać się pokonać słabościom ?
Szkoda, że wszyscy nie robią sobie takiej listy pytan przed wyjsciem rano z domu. Odkrywanie potencjału espołu opiera sie na osobowosciach w nim bedących. Nie mozna wykorzystac potencjału jeżeli go nie ma.