Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że nie ma trudnych klientów. W swojej pracy (obsługa klienta) niemal co tydzień przytrafia mi się osoba, która przyszła tylko po to, aby sobie pokrzyczeć i powrzeszczeć. Najgorsi są emeryci. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Bez przesady z tymi emerytami.. bardzo często to młodzi ludzie, nie mający cierpliwości ani szacunku do starszych osób, zachowują się wobec nich nietaktownie. | ||
linki reklamowe | |
~klientka 89.171.*.* |
chyba jestem najgorszą klientką bo byłym pracownikiem handlu, ale nic nie uprawiedliwia tego co robią klienci! stałam za takim czymś.. wyzwał kasjerkę, opluł! chciałam wezwać policję to się aż zachłynął i bluzgnął w moją stronę. LUDZIE TO JEST CHORE! sprzedawcy powinni mieć płacony dodatek za pracę w warunkach szkodliwych dla zdrowia psychicznego | ||
~nie zgdzm się 77.223.*.* |
z p.Henrykiem, to nie jest trudny klient, tylko człowiek który ma zły dzień, albo też nie ma z kim porozmawiać;)klient to klient;) | ||
~bb 87.204.*.* |
a co z klientem, który nie płaci i ma do nas pretensje o wezwanie do zapłaty? | ||
~Latająca Żyrafa 95.41.*.* |
Zgrabnie napisane - gratulacje i powodzenia w rozwoju. Mariusz Dębski - Latająca Żyrafa | ||
~gość 87.101.*.* |
Jestem ekspedietką od 3 lat w dużej firmie która ma ponad 10 sklepów. Bywam na różnych sklepach, codziennie zmagam się z tzw. "trudnym klientem" .. Jedno jest pewne, aby ludzie uświadomili sobie, ze ekspedientka, to nie "coś" !!! Dodam jeszcze że, do tej pracy trzeba wybranych osób, bo nie wszyscy się nadają - niestety ! Ale jesli ktoś jest obsługiwany uprzejmie, to chyba wniosek taki, iż to powinno iść w dwie strony (szacunek) .. No ale, to już nie "bywają".. tylko codziennie zmagamy się z takimi osobami .. Powiem szczerze, że przez jedną taką osobę, człowiek ma cały dzień z głowy, nie potrafi wrócić do równowagi,boryka się .. Niektórzy nawet sobie nie zdają sprawy jak to wpływa na Nas - ekspedientki ..MY NIE JESTEŚMY ROBOTAMI, MY CZUJEMY !!! Boli Nas to ze, dany klient marudzi, narzeka, tylko poprostu bo miał "zły dzień" .. Opanujmy emocje, bo praca ekspedietki to bardzo cięzka praca !! Uwierzecie, wiem coś o tym ... Z poważaniem ! | ||
linki reklamowe | |
~gość 89.74.*.* |
zgrabna kopia artykułu http://www.achieveglobal.pl/zasoby-wiedzy/prasa/sprzedaz/trudny-klient-czy-trudna-sytuacja.html stronę źródłową polecam, dużo informacji o sprzedaży?Kliencie/szkoleniach | ||

| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |