Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | ja_jagienka | Inaf789 |

Ciekawe ile jest firm w Polsce oferujących takie usługi. Wiem o jednej, która ma swoje oddziały w wielu regionach. Wydaje mi się, że to jest jeszcze całkiem wolna nisza. Jeśli ktoś szuka pomysłów na biznes to chyba warto jest zbadać ten segment. | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
Coś czytałam o tej firmie. Podobno teraz szukają franczyzobiorców, bo ich pomysł się sprawdził. | |||
linki reklamowe | |
~Maks 212.76.*.* |
Chętnie bym skorzystał z takiej usługi, bo zwykle jak mam umyć samochód, to zawsze czekam z godzinę zanim się zwolni miejsce, bo wolę ręczne myjnie. A taką mam jedną na osiedlu. | ||
~gosc forum 83.168.*.* |
nalezy zwrocic uwage na czynnik srodowiskowy (ustawa o ochronie srodowiska) bo jak wiadomo samochodow nie myje sie powietrzem a przy uzyciu chemicznych srodkow nieorganicznego pochodzenia. za nieuzglednienie tego mozna odpowiadac za zanieczyszczanie srodowiska - za to sa dosc dotkliwe represje. | ||
Zgadza się, bo ta metoda polega na tym, że mycie samochodu odbywa się bez wody, a za pomocą środków chemicznych. Tylko przecież w życiu codziennym cały czas używamy te środki. Sprząta się biurowce, dworce, hale handlowe. Na pewno są jakieś środki, użycie których jest dopuszczalne. A po za tym tu nie chodzi o zjawisko na dużą skalę. | |||
~NoWet Polska 89.78.*.* |
Witam. Jestem przedstawicielem krajowym firmy NoWet w Polsce. Zajmuję się budową sieci myjni mobilnych oraz stacjonarnych działających na zasadzie myjni bezwodnych. Większość informacji można znaleźć na stronie www.nowetpolska.pl. Jeśli chodzi o uwarunkowania środowiskowe to jest to w 100% legalne, i nie wymaga żadnych zezwoleń, ponieważ żadne ścieki nie są generowane w trakcie przeprowadzania usługi. | ||
~Vulcanet 89.74.*.* |
Witam Jesteśmy firmą zajmującą się tym tematem . Napewno jest to nisza i napewno dobry sposób na biznes. Co do produktu i usług wszystko odbywa się z obowiązującymi normai. Co do modelu biznesowego zapraszam do wspołpracy www.vulcanet.pl vulcanet@vulcanet.pl Pozdrawiam MichałBorkowski | ||
linki reklamowe | |
Cześć! Mam pytanie czy udzielacie licencji. To znaczy czy chodzi tu o franczyzę? | |||
I jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda początek. Ile trzeba zainwestować, zatrudnić ludzi, czy muszą mieć jakieś skończone kursy itd. | |||
~Vulcanet 89.74.*.* |
Witam,Do rozpoczęcia biznesu potrzebna jest kwota około 3-5 tys ,jeżeli chodzi o szkolenie jak najbardziej jest możliwość ,jeżeli chodzi o licencję i wyłączność na danym terenie też nie ma problemu www.vulcanet.pl Michał | ||
| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |