Przejdź do strony:
» Mobilna myjnia
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Firma
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

09:10 18-10-2009
Ciekawe ile jest firm w Polsce oferujących takie usługi. Wiem o jednej, która ma swoje oddziały w wielu regionach. Wydaje mi się, że to jest jeszcze całkiem wolna nisza. Jeśli ktoś szuka pomysłów na biznes to chyba warto jest zbadać ten segment.
  zgłoś naruszenie regulaminu

09:11 18-10-2009
Coś czytałam o tej firmie. Podobno teraz szukają franczyzobiorców, bo ich pomysł się sprawdził.

linki
reklamowe

~Maks
212.76.*.*

09:50 18-10-2009
Chętnie bym skorzystał z takiej usługi, bo zwykle jak mam umyć samochód, to zawsze czekam z godzinę zanim się zwolni miejsce, bo wolę ręczne myjnie. A taką mam jedną na osiedlu.
~gosc forum
83.168.*.*

20:28 22-10-2009
nalezy zwrocic uwage na czynnik srodowiskowy (ustawa o ochronie srodowiska) bo jak wiadomo samochodow nie myje sie powietrzem a przy uzyciu chemicznych srodkow nieorganicznego pochodzenia. za nieuzglednienie tego mozna odpowiadac za zanieczyszczanie srodowiska - za to sa dosc dotkliwe represje.

10:07 28-10-2009
Zgadza się, bo ta metoda polega na tym, że mycie samochodu odbywa się bez wody, a za pomocą środków chemicznych. Tylko przecież w życiu codziennym cały czas używamy te środki. Sprząta się biurowce, dworce, hale handlowe. Na pewno są jakieś środki, użycie których jest dopuszczalne.
A po za tym tu nie chodzi o zjawisko na dużą skalę.
~NoWet Polska
89.78.*.*

12:16 05-11-2009
Witam.
Jestem przedstawicielem krajowym firmy NoWet w Polsce. Zajmuję się budową sieci myjni mobilnych oraz stacjonarnych działających na zasadzie myjni bezwodnych. Większość informacji można znaleźć na stronie www.nowetpolska.pl. Jeśli chodzi o uwarunkowania środowiskowe to jest to w 100% legalne, i nie wymaga żadnych zezwoleń, ponieważ żadne ścieki nie są generowane w trakcie przeprowadzania usługi.
~Vulcanet
89.74.*.*

11:55 06-11-2009
Witam
Jesteśmy firmą zajmującą się tym tematem .
Napewno jest to nisza i napewno dobry sposób na biznes.
Co do produktu i usług wszystko odbywa się z obowiązującymi normai.
Co do modelu biznesowego zapraszam do wspołpracy www.vulcanet.pl vulcanet@vulcanet.pl
Pozdrawiam MichałBorkowski

linki
reklamowe

07:45 10-11-2009
Cześć!
Mam pytanie czy udzielacie licencji. To znaczy czy chodzi tu o franczyzę?

07:47 10-11-2009
I jeszcze jedno pytanie. Jak wygląda początek. Ile trzeba zainwestować, zatrudnić ludzi, czy muszą mieć jakieś skończone kursy itd.
~Vulcanet
89.74.*.*

14:40 15-11-2009
Witam,Do rozpoczęcia biznesu potrzebna jest kwota około 3-5 tys ,jeżeli chodzi o szkolenie jak najbardziej jest możliwość ,jeżeli chodzi o licencję i wyłączność na danym terenie też nie ma problemu
www.vulcanet.pl Michał
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawŁukasz Nysztalbarszym
dukeaeccnieruchomosci_wawŁukasz Nysztalbarszym
Dołącz do naszego grona