Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | ja_jagienka | Inaf789 |

~basia 83.3.*.* |
a jaką wysokość musi posiadac lokal?? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~kingul 217.153.*.* |
witam mam podobny problem otorz niewiem jak wyskoi nusi byc likal zapraszam na gg 9518686 | ||
linki reklamowe | |
~kinia 217.153.*.* |
witam jaka musi byc wysokosc lokalu aby otworzyc zaklad fryzjerski moj lokal ma 2.40m czy to wystarczy bardzo prosze o odpowiedz na maila kinia86@vp.pl, albo na gg 9518686 | ||
~joanna 194.146.*.* |
Witam byłam w sanepidzie i powiedziano mi że lokal ma mieć 3 metry. Patrząc na inne salony fryzjerskie nie wszystkie mają taką wysokość. | ||
Witam byłam w sanepidzie i powiedziano mi że lokal ma mieć 3 metry. Patrząc na inne salony fryzjerskie nie wszystkie mają taką wysokość. | |||
~adopt 80.55.*.* |
powinien miec 3 metry ustepstwo ze strony PIP jest możliwe do 2,5m ale jak się nie zatrudnia nikogo na cały etat to nie będą robili problemu. Są to warunki szkodliwe w rozumieniu prawa i jeżeli zatrudnimy kogoś na 1/2 etatu PIP nie będzie się sprzeciwiać | ||
~adopt 80.55.*.* |
jak duże musi byc i czy w ogóle pomieszczenie socjalne dla 2 pracowników? | ||
linki reklamowe | |
~aleksandra 83.31.*.* |
nie jest wyznaczone iiel ma miec m tylko muusi miec doprowadzona wode | ||
Sporo informacji jeśli chodzi o zakładanie firmy można znaleźć pod poniższym adresem, zwłaszcza odnośnie salonu fryzjerskiego. Polecam informacje na temat dotacji unijnych. http://www.kojotybiznesu.pl/forum/viewtopic.php?t=10 Pozdrawiam serdecznie forumowiczów ;) | |||
~basia 192.168.*.* |
ile czasu,od złożenia wniosku, trwa decyzja SANEPIDU w sprawie otwarcia takiego salonu? | ||
| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |