Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~Onaa 83.23.*.* |
Świetny materiał, uważam ze jest bardzo przydatny. Na pewno pomoże wielu młodym przedsiebiorcom (takim jak ja), ktorzy rozpoczynaja swoj biznes. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~gość 188.33.*.* |
Nie doczytałam się uprawnień do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych. A poza tym artykuł bardzo dobrze opracowany, | ||
linki reklamowe | |
~coyotowicz 89.72.*.* |
nie ma uprawnien do prowadzenia nadzoru budowlanego pkd 71.12.Z | ||
~gość 79.190.*.* |
Bardzo Dobre Przydało się na referat ponieważ chodzę do klasy hotelarskiej ;) | ||
~Demi 79.184.*.* |
zaraz, ale nie ma tu mowy o wszystkich zawodach uznanych za medyczne typu fizjoterapeuta, terapeuta zajeciowy, dietetyk - co z tymi zawodami? Oparłam sie na takich tekstach i zostałam wpuszczona w maliny bo dowiedziałam sie ze deitetyk jest zawodem regulowanym (a w zadnych takich doniesieniach tematycznych nic na ten temat) | ||
~sfr 95.40.*.* |
dzieki za pomoc Sz.P. Autorze:) | ||
~gość 192.168.*.* |
w tekście jest napisane,że autor podaje przykłady a nie wszystkie przypadki | ||
linki reklamowe | |
~probus 188.47.*.* |
Autor pisze o uslugach turystycznych i powoluje sie na ustawe chyba ktorej sam nie czytal. Agenci turystyczni nie musza dokonywac wpisu do zadnego rejestru zgodnie z &4 ww. ustawy. "Działalnością regulowaną, o której mowa w ust. 1, nie jest działalność gospodarcza agentów turystycznych, polegająca na stałym pośredniczeniu w zawieraniu umów o świadczenie usług turystycznych na rzecz organizatorów turystyki posiadających wpis do rejestru, lub na rzecz innych usługodawców posiadających siedzibę w kraju". | ||

| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |