Kiedy potrzebne są koncesje, zezwolenia, wpis do rejestru działalności regulowanej, licencje i uprawnienia zawodowe   (http://biznes.wieszjak.pl/forum/thread/15700,Kiedy-potrzebne-sa-koncesje--zezwolenia--wpis-do-rejestru-dzialalnosci-regulowanej--licencje-i-uprawnienia-zawodowe.htm)

~Onaa - 11:35 30-12-2009
Świetny materiał, uważam ze jest bardzo przydatny. Na pewno pomoże wielu młodym przedsiebiorcom (takim jak ja), ktorzy rozpoczynaja swoj biznes.
~gość - 12:08 05-01-2010
Nie doczytałam się uprawnień do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych. A poza tym artykuł bardzo dobrze opracowany,
~coyotowicz - 21:59 03-02-2010
nie ma uprawnien do prowadzenia nadzoru budowlanego pkd 71.12.Z
~gość - 16:11 11-02-2010
Bardzo Dobre Przydało się na referat ponieważ chodzę do klasy hotelarskiej ;)
~Demi - 19:48 03-05-2010
zaraz, ale nie ma tu mowy o wszystkich zawodach uznanych za medyczne typu fizjoterapeuta, terapeuta zajeciowy, dietetyk - co z tymi zawodami? Oparłam sie na takich tekstach i zostałam wpuszczona w maliny bo dowiedziałam sie ze deitetyk jest zawodem regulowanym (a w zadnych takich doniesieniach tematycznych nic na ten temat)
~sfr - 13:19 24-08-2010
dzieki za pomoc Sz.P. Autorze:)
~gość - 12:48 11-01-2011
w tekście jest napisane,że autor podaje przykłady a nie wszystkie przypadki
~probus - 22:56 26-04-2011
Autor pisze o uslugach turystycznych i powoluje sie na ustawe chyba ktorej sam nie czytal.
Agenci turystyczni nie musza dokonywac wpisu do zadnego rejestru zgodnie z &4 ww. ustawy.
"Działalnością regulowaną, o której mowa w ust. 1, nie jest działalność gospodarcza
agentów turystycznych, polegająca na stałym pośredniczeniu w zawieraniu
umów o świadczenie usług turystycznych na rzecz organizatorów turystyki posiadających
wpis do rejestru, lub na rzecz innych usługodawców posiadających
siedzibę w kraju".

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
Dołącz do naszego grona