Kiedy potrzebne są koncesje, zezwolenia, wpis do rejestru działalności regulowanej, licencje i uprawnienia zawodowe - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
22:56 26-04-2011  ~probus
Autor pisze o uslugach turystycznych i powoluje sie na ustawe chyba ktorej sam nie czytal.
Agenci turystyczni nie musza dokonywac wpisu do zadnego rejestru zgodnie z &4 ww. ustawy.
"Działalnością regulowaną, o której mowa w ust. 1, nie jest działalność gospodarcza
agentów turystycznych, polegająca na stałym pośredniczeniu w zawieraniu
umów o świadczenie usług turystycznych na rzecz organizatorów turystyki posiadających
wpis do rejestru, lub na rzecz innych usługodawców posiadających
siedzibę w kraju".
2.
12:48 11-01-2011  ~gość
w tekście jest napisane,że autor podaje przykłady a nie wszystkie przypadki
3.
13:19 24-08-2010  ~sfr
dzieki za pomoc Sz.P. Autorze:)
4.
19:48 03-05-2010  ~Demi
zaraz, ale nie ma tu mowy o wszystkich zawodach uznanych za medyczne typu fizjoterapeuta, terapeuta zajeciowy, dietetyk - co z tymi zawodami? Oparłam sie na takich tekstach i zostałam wpuszczona w maliny bo dowiedziałam sie ze deitetyk jest zawodem regulowanym (a w zadnych takich doniesieniach tematycznych nic na ten temat)
5.
16:11 11-02-2010  ~gość
Bardzo Dobre Przydało się na referat ponieważ chodzę do klasy hotelarskiej ;)
6.
21:59 03-02-2010  ~coyotowicz
nie ma uprawnien do prowadzenia nadzoru budowlanego pkd 71.12.Z
7.
12:08 05-01-2010  ~gość
Nie doczytałam się uprawnień do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych. A poza tym artykuł bardzo dobrze opracowany,
8.
11:35 30-12-2009  ~Onaa
Świetny materiał, uważam ze jest bardzo przydatny. Na pewno pomoże wielu młodym przedsiebiorcom (takim jak ja), ktorzy rozpoczynaja swoj biznes.

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
Dołącz do naszego grona