1
Przejdź do strony:
» Jak prawidłowo wypełnić wniosek o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej dla bezrobotnych?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Finanse
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:

14:13 08-01-2010
Witam, właśnie ubiegam się o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej dla bezrobotnych.
W szczególności zwracam się do osób, które mają to już za sobą i otrzymały w/w dotację.
Sugerując się wnioskiem z 2009 r. widzę że nie pójdzie mi z tym tak łatwo. Mam kilka pytań i jeśli ktoś może pomóc będę bardzo wdzięczny.

1. Na co w szczególności zwrócić uwagę wypełniając ten wniosek tak żeby był rozpatrzony pozytywnie?
2. Na jakiej wysokości powinny się kształtować zyski w punkcie o "Przewidywane efekty ekonomiczne prowadzenia działalności gospodarczej(w ujęciu miesięcznym i rocznym)" - czy podawać wersję trochę lepszą niż zakładamy czy wpisać niskie zyski ( min 1 tyś. miesięcznie ) ?

To są moje pierwsze pytania, napewno na tym się nie skończy i będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc i pokierowaniu mnie przez ten trudny dla mnie etap.

Z góry uprzejmie dziękuje
Pozdrawiam
  zgłoś naruszenie regulaminu
~szymon
83.185.*.*

14:44 24-01-2010
Witam. mam zamiar starac sie o te same fundusze, gdybys juz sie czegos dowiedzial(a) prosze o przeslanie info. dobu@poczta.onet.pl

linki
reklamowe

~gość
81.219.*.*

14:30 01-02-2010
witam wiecie coś już może o tych wnioskach

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony: