Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | Łukasz Nysztal | barszym |

Witam, właśnie ubiegam się o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej dla bezrobotnych. W szczególności zwracam się do osób, które mają to już za sobą i otrzymały w/w dotację. Sugerując się wnioskiem z 2009 r. widzę że nie pójdzie mi z tym tak łatwo. Mam kilka pytań i jeśli ktoś może pomóc będę bardzo wdzięczny. 1. Na co w szczególności zwrócić uwagę wypełniając ten wniosek tak żeby był rozpatrzony pozytywnie? 2. Na jakiej wysokości powinny się kształtować zyski w punkcie o "Przewidywane efekty ekonomiczne prowadzenia działalności gospodarczej(w ujęciu miesięcznym i rocznym)" - czy podawać wersję trochę lepszą niż zakładamy czy wpisać niskie zyski ( min 1 tyś. miesięcznie ) ? To są moje pierwsze pytania, napewno na tym się nie skończy i będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc i pokierowaniu mnie przez ten trudny dla mnie etap. Z góry uprzejmie dziękuje Pozdrawiam | |||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~szymon 83.185.*.* |
Witam. mam zamiar starac sie o te same fundusze, gdybys juz sie czegos dowiedzial(a) prosze o przeslanie info. dobu@poczta.onet.pl | ||
linki reklamowe | |
~gość 81.219.*.* |
witam wiecie coś już może o tych wnioskach | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |