Forum Wieszjak.pl » Biznes » Firma » wirtualne biuro »  Dodaj komentarz
wirtualne biuro - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
15:25 16-04-2010  ~Jaceeek
--------------------------------------------------------------------------------

Witam forumowiczów!
Nie wiem jak wy ale dla mnie ręczne wystawienie faktury to jakiś koszmar - przeliczanie to moja gorsza strona- ale znalazłam sposób i na to*Lefthand e-Faktura.*
Firma daje nawet 60 dni darmowego testowania programu. *
Jeśli ktoś z was ma jakieś inne pozytywne doświadczenia z tego typu programami chętnie poczytam i przetestuję przed zakupieniem programu.
2.
12:45 27-01-2010  ~Office Complex
witam!

Oferujemy usługę Wirtualne Biuro tj. adres do celów rejestracji Twojej firmy, pełną obsługe sekretarską i telefoniczną ponadto dostep do sali konferencyjnej z pełnymi mediami, biurka czy komputera.
Jest to rozwiązanie dla firm, które poszukują prestizowej lokalizacji dla swojej firmy bez ponoszenia zbędnych kosztów najmu powierzchni biurowej. Dodatkowo usługa ogranicza do minimum koszty obsługi sekretariatu. Wirtualne biuro to rozwiązanie nowoczesne, wygodne i tanie. Ceny już od 159 zł za podstawowy pakiet.Adres pod którym będzie zarejestrowana Twoja firma to ul. Mokotowska 15A, 00-640 Warszawa, Kontakt: tomasz@officecomplex.pl

Pozdrawiam

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
Dołącz do naszego grona