Przejdź do strony:
» Kurs sprzedaży franka w kantorach internetowych
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Finanse
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~aska
195.22.*.*

19:53 17-10-2011
po co sobie tak na wlasne zyczenie zycie komplikowac i brac kredyt w obcej walucie, nie rozumiem tego
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~domino
83.11.*.*

22:41 17-10-2011
wlasnie. gdzies czytalam ze w zlotowkach oplaca sie tak samo w Euro.
odpowiedz

linki
reklamowe

~ida
78.9.*.*

21:40 18-10-2011
Kiedyś było to opłacalne i tyle. Jak ja brałam to doradca z opena mi odradził walutę i na szczęście mój mąż go posłuchał. No ale nie każdy miał to szczęście.
odpowiedz
~Avi
195.116.*.*

22:52 18-10-2011
Wszystko zależy od tego ile zarabiasz. Indywidualna sprawa. Warto to zweryfikować szubko chociażby z doradcą żeby uniknąć później nieprzyjemności.
odpowiedz
~mk
217.113.*.*

20:01 25-10-2011
Ale ludzie sie nie znacie i oceniacie jakbyscie wszystkie rozumy pozjadali, ja mam kredyt we frankach i to wziety gdy frank kosztowal 1,9 a i tak mam rate nizsza niz bym wzial kredyt teraz w pln, wszystko jest zalezne od oprocentowania kredytu, nie zawsze to co mowia w glownych wydaniach wiadomosci jest takie czarne jak sie wydaje...
odpowiedz
~Andres
85.222.*.*

09:52 18-11-2011
jedno założenie jest ciekawe przy tym artykule - nie uwzględniono opłat za przelewy.

w rzeczywistości ta tabelka wyglądałaby inaczej, gdyby uwzględnić informacje, że jako jedyny Ratomat.pl nie pobiera opłat za przelewy - w reszcie serwisów miesięczna oszczędność jest realnie mniejsza, bo pobierają właśnie za przelew opłaty.

pozdrawiam
odpowiedz

14:00 22-12-2011
~Andres napisal(a): jedno założenie jest ciekawe przy tym artykule - nie uwzględniono opłat za przelewy.
[...] jako jedyny Ratomat.pl nie pobiera opłat za przelewy [...]

pozdrawiam

I tu się z Tobą nie zgodzę.
Korzystam z lowspread.pl i nie płacę nic. Mam konta w tym samym banku co oni i cała transakcja jest bez opłat. Ostatnio nawet umożliwili wpłatę waluty do "obcych" oddziałów banków polskich za 5 zł (to oczywiście alternatywa dla zakładania nowych kont walutowych).
Wiadomo jak ktoś chce wymieniać walutę i wskazuje konto na wyspach to dodatkowa opłata go nie minie. Wszystko trzeba robić świadomie i zrozumiale.
Pozdrawiam
odpowiedz

linki
reklamowe

~Krzysiek86
83.26.*.*

14:59 07-02-2012
Ja polecam z własnego doświadczenia https://fritzexchange.pl/ - transakcje odbywają się bardzo szybko, przejrzyście a dodatkowo kursy są bardzo atrakcyjne (ja wymieniam franka). Polecam :)
odpowiedz
~Józek
83.26.*.*

15:30 07-02-2012
ja równiez kożystam z kantoru fritzexchange.pl jestem zadowolony z kursów walut jakie oferuja

mając kredyt we frankach a zarabiając w złotowkach musiałe wymienic walute i analizując oferty rynkowe myśle ze fritzexchange oferuje najlpsze bezpieczeństwo transakcji i najkorzystniejsze stawki
odpowiedz

15:59 07-02-2012
@ Józek : jak również korzystasz z IP Krzyśka86?

---
Ostatnio edytowany: 16:08 07-02-2012
odpowiedz
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789
dukeaeccnieruchomosci_wawkw02Inaf789