Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | Inaf789 |

~aska 195.22.*.* |
po co sobie tak na wlasne zyczenie zycie komplikowac i brac kredyt w obcej walucie, nie rozumiem tego | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~domino 83.11.*.* |
wlasnie. gdzies czytalam ze w zlotowkach oplaca sie tak samo w Euro. | ||
linki reklamowe | |
~ida 78.9.*.* |
Kiedyś było to opłacalne i tyle. Jak ja brałam to doradca z opena mi odradził walutę i na szczęście mój mąż go posłuchał. No ale nie każdy miał to szczęście. | ||
~Avi 195.116.*.* |
Wszystko zależy od tego ile zarabiasz. Indywidualna sprawa. Warto to zweryfikować szubko chociażby z doradcą żeby uniknąć później nieprzyjemności. | ||
~mk 217.113.*.* |
Ale ludzie sie nie znacie i oceniacie jakbyscie wszystkie rozumy pozjadali, ja mam kredyt we frankach i to wziety gdy frank kosztowal 1,9 a i tak mam rate nizsza niz bym wzial kredyt teraz w pln, wszystko jest zalezne od oprocentowania kredytu, nie zawsze to co mowia w glownych wydaniach wiadomosci jest takie czarne jak sie wydaje... | ||
~Andres 85.222.*.* |
jedno założenie jest ciekawe przy tym artykule - nie uwzględniono opłat za przelewy. w rzeczywistości ta tabelka wyglądałaby inaczej, gdyby uwzględnić informacje, że jako jedyny Ratomat.pl nie pobiera opłat za przelewy - w reszcie serwisów miesięczna oszczędność jest realnie mniejsza, bo pobierają właśnie za przelew opłaty. pozdrawiam | ||
I tu się z Tobą nie zgodzę. Korzystam z lowspread.pl i nie płacę nic. Mam konta w tym samym banku co oni i cała transakcja jest bez opłat. Ostatnio nawet umożliwili wpłatę waluty do "obcych" oddziałów banków polskich za 5 zł (to oczywiście alternatywa dla zakładania nowych kont walutowych). Wiadomo jak ktoś chce wymieniać walutę i wskazuje konto na wyspach to dodatkowa opłata go nie minie. Wszystko trzeba robić świadomie i zrozumiale. Pozdrawiam | |||
linki reklamowe | |
~Krzysiek86 83.26.*.* |
Ja polecam z własnego doświadczenia https://fritzexchange.pl/ - transakcje odbywają się bardzo szybko, przejrzyście a dodatkowo kursy są bardzo atrakcyjne (ja wymieniam franka). Polecam :) | ||
~Józek 83.26.*.* |
ja równiez kożystam z kantoru fritzexchange.pl jestem zadowolony z kursów walut jakie oferuja mając kredyt we frankach a zarabiając w złotowkach musiałe wymienic walute i analizując oferty rynkowe myśle ze fritzexchange oferuje najlpsze bezpieczeństwo transakcji i najkorzystniejsze stawki | ||
@ Józek : jak również korzystasz z IP Krzyśka86? --- Ostatnio edytowany: 16:08 07-02-2012 | |||
| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |