Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | kw02 | Inaf789 |

~trojan 46.205.*.* |
Witam Przy logowaniu na stronę www.filmownik.pl, widniała informacja o aktywacji konta 1zł/365dni. Oczywiście później okazało się, że kwota w wysokości 1zł obowiązuje przy innej formie płatności, natomiast jedyną wyszczególnioną formą, była zapłąta poprzez wysłanie sms. Po znalezieniu regulaminu okazało się, że kwota wynosi 30,75zł. Kolejnym problemem jest brak prawdłowego działania serwisu, po prostu nie otwiera filmów, prosząc każdorazowo o rejestrację, mimo ciągłego zalogowania na stronie. Czy można w związku z powyższym skąłdać reklamację/rządać zwrotu gotówki? Jeśli tak to na jakiej podstawie prawnej? Proszę o pomoc w tej sprawie Trojan | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Nive 82.177.*.* |
U mnie to samo, straciłem 30 zł a nawet nie mogę pooglądać filmów. | ||
linki reklamowe | |
~endriuu 89.72.*.* |
ja też zostałem oszukany. robimy pozew zbiorowy za utajenie informacji o opłacie, oraz wprowadzeniu w błąd? | ||
~ewa 192.168.*.* |
mam ten sam problem :( | ||
~Krisz3 213.76.*.* |
na ich stronie jest podany e-mail do nich | ||
~pm38 194.153.*.* |
Tak samo u mnie. Czy można coś zrobić. Przecież to jawne wprowadzanie w błąd. pm | ||
~marta 89.68.*.* |
i ja też właśnie straciłam 30 zł a miało byc tylko 1 zł; i to ciagle logowanie mimo zalogowanie !czy ktos sie za to wezmie? ktoś to sprawdzi? gdzie można skargi złożyć ? bo na pewno tak tego nie zostawie ; | ||
linki reklamowe | |
~supin88 109.243.*.* |
tez wlasnie wysłalem esms niby za 1 zł a okazalo sie ze jest za 30 zł co to mam byc jak sie z nimi z kontaktowac z Filmownik.pl | ||
~mucho 94.72.*.* |
jestem kolejną oszukaną osobą ... wiecie co z tym można robić? nie można przecież bezkarnie 'wyłudzać' na kimś pieniądze | ||
~arek_pt 77.255.*.* |
U mnie to samo. Najgorsze, że serwis w ogóle nie działa. Żadne filmy się nie ściągają. To zwykli oszuści. | ||
| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |