Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~bart34 89.229.*.* |
Do prowadzenia kilometówki polecam stronę http://kilometrowka.com.pl, formularze, trasy, bez problemu. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~ktostam 79.110.*.* |
Czy jest gdzieś informacja, że ten projekt został przyjęty? | ||
linki reklamowe | |
~gosc 198.36.*.* |
no wlasnie ! Kiedy bedzie wiadomo że jest to "klepięte" ? | ||
~vxz 78.10.*.* |
Do roboty jak zawsze polski rzad jest do tylu nic nie umie w terminie zrobic. | ||
~gość 83.30.*.* |
ust 2 do par 2 zakłada automatyczna indeksację (coroczną) stawki więc nie rozumiem potrzeby nowelizacji rozporzadzenia w tym zakresie cyt"Stawki określone w ust. 1 ulegają zmianie w stopniu odpowiadającym planowanemu średniorocznemu wskaźnikowi cen towarów i usług konsumpcyjnych ustalonemu w ustawie budżetowej na dany rok. Zmiana następuje od pierwszego dnia miesiàca następującego po miesiącu, w którym została ogłoszona ustawa budżetowa" | ||
~brat 62.148.*.* |
Wiadomość o propozycji zmian stawek uzyskałem już w sierpniu 2011 r. i do tej pory nic się nie zmieniło . Proponuję przyjżeć sie stawkom proponowanym w stosunku do isniejących i cenie paliwa w 2007 a obecnej oraz cenom części i opłatom za naprawy . Kpiny. | ||
~J 164.126.*.* |
ile mam jeszcze tracić? Już 5 I i nie ma rozporządzenia | ||
linki reklamowe | |
~gość 78.8.*.* |
Ciągle jest to projekt. Kiedy stanie się faktem? Kiedy zostanie wydane rozporządzenie? Jak ze wszystkim ślimacze tempo. | ||
~LeoMessi 192.168.*.* |
Podobno cały czas trwają ustalenia w tej sprawie Ministra Transportu z Ministrem Finansów | ||
~lukasz 62.244.*.* |
właśnie przeczytałem że Ministerstwo Finansów odrzuciło projekt nowelizacji i stawiki po staremu zaje....ie | ||
| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |