1
Przejdź do strony:
» Wynajem czy kredyt?
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Finanse
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Marek
31.61.*.*

14:28 08-02-2012
Ale na własnym możesz robić urządzać tak jak ty chcesz na cudzym tylko komuś robisz dobrze. Jeśli mieszkanie to na kredyt a nie płacić prywatnej osobie.
 zgłoś do moderacji zgłoś naruszenie regulaminu
odpowiedz
~basia
78.8.*.*

14:39 08-02-2012
Gdyby kupno było tylko takie proste, to odpowiedź mogła by być jedna. No ale niestety ja już od 4 miesięcy staram się kredyt załatwić i nic. Pozostaje więc wynajmowanie.
odpowiedz

linki
reklamowe

~lekarz
83.5.*.*

14:48 08-02-2012
zalezy, na co mozemy sobie pozwolic. mimo wszystko lepiej splacac swoj kredyt niz czyjsc, co ma niestety miejsce w wiekszosci przypadkow, kiedy placimy wynajmujacemu. tylko dostepnosc kredytow daje teraz po D. trzeba dzialac z duzymi doradcami typu openfinance, bo samemu w starciu z bankami jest raczej małoprawdopodobne, ze damu sobie rade
odpowiedz
~Aga
87.205.*.*

16:38 08-02-2012
Obecnie mieszkam 3 miesiące w Warszawie i teoretycznie wszyscy kredyt mi odradzali, a ja się uparłam - i dobrze. Kupiłam mieszkanie w mojej miejscowości i teraz je wynajmuję - mieszkanie się spłaca a ja nie mam problemu - za kilkanaście lat będę miała a nieruchomość na własność. Moim zdaniem bardzo dobry układ. A kredyt? W ogóle go nie odczuwam. Jak się dobrze poszuka, to można znaleźć ciekawą ofertę.
odpowiedz

linki
reklamowe

1
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika