szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
14:28 29-04-2010 ~gość
wejdz na www.4harmony.pl
2.
15:56 23-04-2010 ~myszkamiki
Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
www.drukowanieulotek.pl
3.
13:03 19-04-2010 jaroslaw.klos
TETA CONSTALLATION bardzo dobrze rozbudowany program, wiele mozliwości, jest używany u nas w firmie i sprawuje się nieźle :)
4.
13:07 16-04-2010 ~sandra
Witam forumowiczów!
Nie wiem jak wy ale dla mnie ręczne wystawienie faktury to jakiś koszmar - przeliczanie to moja gorsza strona- ale znalazłam sposób i na to Lefthand e-Faktura.
Firma daje nawet 60 dni darmowego testowania programu.
Jeśli ktoś z was ma jakieś inne pozytywne doświadczenia z tego typu programami chętnie poczytam i przetestuję przed zakupieniem programu.
5.
12:41 18-03-2010 Alicja
@adam
Rejestracja firmy w urzędzie gminy (miasta)
Na podstawie przepisów obowiązujących od 31 marca 2009 roku przedsiębiorca będący osobą fizyczną wypełnia tzw. zintegrowany wniosek o wpis do ewidencji działalności gospodarczej EDG-1. Wniosek ten zawiera szereg informacji takich jak: imię i nazwisko, numer ewidencyjny PESEL, adres zamieszkania, adres firmy, rodzaj działalności określony zgodnie z symbolami Polskiej Klasyfikacji Działalności (trzeba wpisać czteroznakowy kod PKD), datę rozpoczęcia działalności.. Integralną częścią formularza EDG-1 jest wniosek o wpis do krajowego rejestru urzędowego podmiotów gospodarki narodowej (REGON), zgłoszenie identyfikacyjne NIP, zgłoszenie płatnika składek w rozumieniu przepisów o systemie ubezpieczeń społecznych. Urząd gminy (miasta) w ciągu trzech dni od dokonania wpisu przekazuje te dane wraz z kopią zaświadczenia o wpisie w ewidencji działalności gospodarczej do urzędu skarbowego, zakładu ubezpieczeń społecznych i urzędu statystycznego. Zgodnie ze zmienionymi przepisami przedsiębiorca nie ponosi opłat z tytułu rejestracji działalności gospodarczej, a działalność gospodarczą może podjąć już w dniu złożenia wniosku o wpis do ewidencji.
6.
06:54 18-03-2010 ~adam
Witam szukam pomocy pracuje na pełny etat w firmie a chciałbym otworzyc działalnosc jedno osobowa drobne naprwy elektryczne pogotowie techniczne praca popołudniami wekendy jakie sa opłaty pozdrawiam.