Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~Izaband 80.48.*.* |
Witam serdecznie. Mój mąż chciałby założyć firmę wraz ze swoim kolega zajmującą się remontami, są jednak zatrudnieni już w jednej firmie, gdzie opłacane są za nich składki na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne oraz podatek. Chcieliby sobie dorobić w wolnej chwili zajmując się tymi remontami, chcą to robić legalnie i nie zwalniając się z obecej pracy. Jaka forma opodatkowania byłaby dla nich najlepsza? Jaki rodzaj firmy? Czy musieliby płacić dodatkowo ZUS? | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~Andrzej 87.105.*.* |
Jeżeli będą fakturować tylko swoją pracę to ryczałt. Dla nowo powstałych firm jest taki program aktywizacja na serwisie wfirma.pl, udostepnia on rok za darmo narzędzia ksiegowo finansowe. | ||
linki reklamowe | |
~gość 213.17.*.* |
Wiesz co jest dużo zależności. Ja byłem ostatnio na biznesforum i znalazłem tam 4Harmony, to taka firma która pomaga stworzyc startupy, czyli firme tworzące sie :) | ||
~badboys 83.11.*.* |
Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni: www.drukowanieulotek.pl | ||
~umowyk 83.23.*.* |
Spróbujecie skonsultować to z jakimś biurem doradczym, jest to zawsze pewniejsze i bardziej rzeczowe podejście. Ze swej strony mogę polecić Hetmana z Warszawy. Zrobią Wam nawet biznes plan i pomogą wdrożyć go w życie. Może jakoś pomogłem:-) | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |