Przejdź do strony:
» Biuro rachunkowe w Warszawie - szukam
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Firma
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Janeczek
94.254.*.*

16:54 15-04-2010
Witam,
właśnie założyłem firmę odzieżową i w związku z tym potrzebowałbym dobrego i taniego biura rachunkowego. Ale... nie chodziłoby mi tylko o kwestię fakturowania, ale o ogólne poradnictwo w zakresie funkcjonowania przedsiębiorstwa i może kwestie związane z obsługą ZUS-u. Proszę o pomoc.

dziękuje
Janek
  zgłoś naruszenie regulaminu
~Joasia_maj
109.243.*.*

23:52 15-04-2010
Na początku byłam strasznie ambitna i wszystko robiłam sama, tj. fakturowanie, rozliczanie ZUS itd. - chyba tak jak ty teraz, ale szybko okazało sie ze mnie to zwyczajnie przerasta;-(. Robiłam błąd za błędem. Więc postanowiłam zająć się zarządzaniem firmą a kwestie związane z rachunkowością powierzyłam biuru CKD Hetman (jestem z Warszawy więc szukałam biura w wawie). A właśnie skąd jesteś, że szukasz biura? Jak z Wawy to ja polecam zdecydowanie CKD Hetman - wszystko o czym pisałeś będziesz tam miał załatwione i nie zedrą z ciebie majątku:-p.
Ale Janeczek powiedz skąd jesteś to będzie wszystkim łatwiej, a tak to nikt ci nie odpowie;-)

linki
reklamowe

~Joasia_maj
109.243.*.*

23:53 15-04-2010
Ale namotałam - przecież w tytule masz ze jestes z Wawy:-p. Zmęczenie robi swoje:-p.

Pozdrowionka
~katarzyna
213.158.*.*

16:45 22-04-2010
Cześć,
zajmuję się księgowością od 12 lat,a niedługo rusza moje biuro rachunkowe "on-line". Jeżeli chcesz mieć wszystkie sprawy urzędowe "z głowy", chętnie prześlę Ci swoją ofertę. Prześlij mi swój adres mailowy: k.okorska@wp.pl
~nomi
82.210.*.*

22:06 22-04-2010
Hetman.. buhahaha 300 + VAT za pkpir to lekka przesada :-P Proponuję NUMERA - prawie 3 razy taniej :-)
~Joasia_maj
109.243.*.*

00:52 24-04-2010
Nomi to ja nie wiem skąd Ty wzięłaś te 300 zł w CKD Hetman. Płacę za to dokładnie 110 zł z VAT, może mówimy o zupełnie innych biurach, bo to na pewno nie ma takich stawek:-)
~gość
213.17.*.*

14:22 29-04-2010
Hej,
ostatnio też zakładałem firme, byłem w paru biurach księgowych ale polecam Ci 4Harmony, robią wszystko dla biznesu
Zrobili to dość szybko dla mnie

Pozdro !
Marek

linki
reklamowe

~anwi-tax
178.36.*.*

02:56 07-05-2010
Biuro Usług Księgowych ANWI-TAX anetkis@wp.pl 606-975-960.
Pełna księgowość.Rozliczamy firmy z Warszawy i Olsztyna.
~Biuro Rachunkowe V..
83.5.*.*

21:09 07-05-2010
Witam

Jeśli jest Pan dalej zainteresowany poznaniem oferty Biura Rachunkowego to zapraszam na naszą strone www.biuro-vilegis.pl
Zaznaczam, iż cennik jest tylko wzorcem ceny podlegają negocjacjom i są uzależnione od ilosc dok.(dojeżdzamy do klienta) Chetnie udziele szczegółowych informacji kontakt do mnie 510-051-890 Małgorzata Wójtowicz
~trapes
77.112.*.*

12:16 24-05-2010
Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić usługi biura ckd hetman. Powinno spełnić twoje oczekiwania, bo po pierwsze jest z Warszawy, a po drugie prowadzi wszystkie rozliczenia na których ci zależy. Moje przedsiębiorstwo korzysta z usług biur rachunkowych od wielu lat. Z usług hetmana korzystamy już bodajże czwarty rok i na razie nie zapowiada się na zmiany. W zasadzie nie ma po co zmienić, skoro wszystko nam odpowiada.
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawŁukasz Nysztalbarszym
dukeaeccnieruchomosci_wawŁukasz Nysztalbarszym
Dołącz do naszego grona