Biuro rachunkowe w Warszawie - szukam   (http://biznes.wieszjak.pl/forum/thread/18543,Biuro-rachunkowe-w-Warszawie---szukam.htm)

~Janeczek - 16:54 15-04-2010
Witam,
właśnie założyłem firmę odzieżową i w związku z tym potrzebowałbym dobrego i taniego biura rachunkowego. Ale... nie chodziłoby mi tylko o kwestię fakturowania, ale o ogólne poradnictwo w zakresie funkcjonowania przedsiębiorstwa i może kwestie związane z obsługą ZUS-u. Proszę o pomoc.

dziękuje
Janek
~Joasia_maj - 23:52 15-04-2010
Na początku byłam strasznie ambitna i wszystko robiłam sama, tj. fakturowanie, rozliczanie ZUS itd. - chyba tak jak ty teraz, ale szybko okazało sie ze mnie to zwyczajnie przerasta;-(. Robiłam błąd za błędem. Więc postanowiłam zająć się zarządzaniem firmą a kwestie związane z rachunkowością powierzyłam biuru CKD Hetman (jestem z Warszawy więc szukałam biura w wawie). A właśnie skąd jesteś, że szukasz biura? Jak z Wawy to ja polecam zdecydowanie CKD Hetman - wszystko o czym pisałeś będziesz tam miał załatwione i nie zedrą z ciebie majątku:-p.
Ale Janeczek powiedz skąd jesteś to będzie wszystkim łatwiej, a tak to nikt ci nie odpowie;-)
~Joasia_maj - 23:53 15-04-2010
Ale namotałam - przecież w tytule masz ze jestes z Wawy:-p. Zmęczenie robi swoje:-p.

Pozdrowionka
~katarzyna - 16:45 22-04-2010
Cześć,
zajmuję się księgowością od 12 lat,a niedługo rusza moje biuro rachunkowe "on-line". Jeżeli chcesz mieć wszystkie sprawy urzędowe "z głowy", chętnie prześlę Ci swoją ofertę. Prześlij mi swój adres mailowy: k.okorska@wp.pl
~nomi - 22:06 22-04-2010
Hetman.. buhahaha 300 + VAT za pkpir to lekka przesada :-P Proponuję NUMERA - prawie 3 razy taniej :-)
~Joasia_maj - 00:52 24-04-2010
Nomi to ja nie wiem skąd Ty wzięłaś te 300 zł w CKD Hetman. Płacę za to dokładnie 110 zł z VAT, może mówimy o zupełnie innych biurach, bo to na pewno nie ma takich stawek:-)
~gość - 14:22 29-04-2010
Hej,
ostatnio też zakładałem firme, byłem w paru biurach księgowych ale polecam Ci 4Harmony, robią wszystko dla biznesu
Zrobili to dość szybko dla mnie

Pozdro !
Marek
~anwi-tax - 02:56 07-05-2010
Biuro Usług Księgowych ANWI-TAX anetkis@wp.pl 606-975-960.
Pełna księgowość.Rozliczamy firmy z Warszawy i Olsztyna.
~Biuro Rachunkowe Vi Legis - 21:09 07-05-2010
Witam

Jeśli jest Pan dalej zainteresowany poznaniem oferty Biura Rachunkowego to zapraszam na naszą strone www.biuro-vilegis.pl
Zaznaczam, iż cennik jest tylko wzorcem ceny podlegają negocjacjom i są uzależnione od ilosc dok.(dojeżdzamy do klienta) Chetnie udziele szczegółowych informacji kontakt do mnie 510-051-890 Małgorzata Wójtowicz
~trapes - 12:16 24-05-2010
Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić usługi biura ckd hetman. Powinno spełnić twoje oczekiwania, bo po pierwsze jest z Warszawy, a po drugie prowadzi wszystkie rozliczenia na których ci zależy. Moje przedsiębiorstwo korzysta z usług biur rachunkowych od wielu lat. Z usług hetmana korzystamy już bodajże czwarty rok i na razie nie zapowiada się na zmiany. W zasadzie nie ma po co zmienić, skoro wszystko nam odpowiada.
~Avanti - 14:06 30-06-2010
Jesteśmy firmą działającą na rynku od ponad 10 lat. Prowadzimy księgowość osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą jak i spółek z o.o. Gwarantujemy profesjonalne i kompleksowe usługi pod względem doradczym jak i księgowym, kadrowo-płacowym oraz prawnym.
Każdego klienta traktujemy indywidualnie i tak też dobieramy nasze oferty cenowe.
Nasze biuro znajduje się w Warszawie w śródmieściu.
Serdecznie zapraszam na stronę www.avanti.pl oraz do współpracy.

kontakt: info@avanti.pl
tel: 22 3310709
~Waldemar77 - 15:07 30-06-2010
witam,
niezły wątek :) może dzięki temu będę miał porównanie cen usług biur rachunkowych w całej Polsce. Od razu widać, że ceny usług biur rachunkowych w Warszawie są o wiele droższe - chociaż, o dziwo koszty życia wcale nie są wyższe od średniej w Polsce.
same paradoksy
mich.min - 14:50 05-07-2010
Rynek, o którym rozmawiamy to typowy rynek klienta. Ceny podlegają często dużej negocjacji.
~Nowa123 - 23:47 06-07-2010
Witam,
chciałabym zaoferować usługi naszej firmy. Za niewielkie pieniądze zapewniamy miłą i fachową obsługę. Obsługujemy podmioty gospodarcze w zakresie księgowo-kadrowym oraz informatycznym. Zachęcamy do współpracy.
Kontakt: tel. 22 773 83 55, biuro@raich.pl
www.raich.pl
~Joanna - 18:56 04-08-2010
Warto skontaktować się z firmą ARKAMT. Rozliczają moją działalność od 5 lat, nigdy nie było najmniejszych problemów, ceny chyba dość konkurencyjne. Pozdrawiam :)
~Arkamt - 10:33 26-08-2010
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z usług naszego Biura Rachunkowego - ARKAMT.

Świadczymy usługi w zakresie obsługi rachunkowo - podatkowej dla:
- osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą
- spółek
- organizacji ngo.

Obsługujemy także rozliczenia ZUS oraz prowadzimy sprawy kadrowo-płacowe.
Służymy pomocą w kontaktach z urzędami.

Zakres naszych usług jesteśmy w stanie każdorazowo modyfikować, w zależności od potrzeb klienta.

Nasze usługi charakteryzuje przede wszystkim wysoka jakość, dokładamy wszelkich starań aby nasi klienci czuli, że warto było obdarzyć nas zaufaniem.

Gorąco zachęcamy do bliższego zapoznania się z naszą ofertą, być może i Państwo zechcą dołączyć do stale powiększającego się grona naszych zadowolonych klientów i skorzystać z profesjonalnej usługi za przystępną cenę.

Zapraszamy !

kontakt:
0-660-463-036
arkamt@arkamt.pl
~zadowolony klient - 16:35 27-11-2010
Polecam Biuro Rachunkowe F-K SERVICE na Ursynowie przy Al KEN 84. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych, potrafią wyprostować najbardziej zawiłe problemy urzędowe. Na co dzień rzetelni i pomocni. Współpracuję z nimi już od 10 lat. Moi znajomi którzy podjęli współpracę z tym biurem również są bardzo zadowoleni. Ceny mają różne-można negocjować, uzależnione od ilości dokumentów.
Naprawdę gorąco polecam.

Kontakt: 22 446 36 09
~Marek - 21:53 17-02-2011
Chcesz spokojnie zająć się rozwojem własnej firmy, zamiast poświęcać czas na rozliczanie podatków. Biuro rachunkowe Ars Legis z siedzibą w Łomiankach profesjonalnie zajmie się prowadzeniem księgowości w Twojej firmie. Zadzwoń, tel 22 300-34-34, 604-19-18-19, www.arslegis.com.pl
piotrduda31 - 00:47 31-10-2011
moja ksiegowa czestwo miala watpliwosci w kwestii rozliczen, znalazla w koncu jakis portal, chyba financetender sie nazywal, teraz wspiera sie informacjami z tamtad
~wojtase - 21:19 15-11-2011
osobiście moge polecić biuro Almar z Modlińskiej. nie znam biura które działa tak długo jak to i które przez tak długi czas utrzymaloby sie na rynku, tym bardziej tym warszawskim gdzie biuro nomen omen jest duzo. no ale sa profesionalni w tym co robią i to ich cechuje.
~Doren - 12:49 27-11-2011
Mogę polecić biuro KLK, które mieści się na ul. Zgody w centrum. Kontakt na stronie www.klk.biz.pl.
~faccebo - 15:49 28-11-2011
wojtase ja też stawiam na doświadczenie w branży, wiec zainteresowałeś mnie. Napisz jeszzce jakim zakresie pracujesz z Almarem. MI chodzi o KPIR i całą kadrówkę na 50 osób. Dzieki za cynka
~gość - 00:35 18-02-2012
Czytam, czytam i bez owijania w bawełnę polecam swoje biuro: warszawa-rachunkowe.pl tel.
600887907 :) Jako licencjonowana księgowa stawiam na jakość, a nie na ilość. Nie prowadzę "masówki", co pozwala mi na dokladny wgląd w sprawy każdego klienta. Doradzam i wychodzę z inicjatywa. Wszystko ma grać jak w szwajcarskim zegarku. Każdy jest traktowany indywidualnie. Zależy mi na otwartych partnerskich relacjach. Wtedy zadowolenie i komfort leży po obu stronach. Oferuje dobre ceny i wysoką jakość usług, co można sprawdzić: w I okresie proponuje zniżki. Zapraszam :)
~gość - 12:49 29-03-2012
zapraszamy do naszego biura rachunkowego w Warszawie na ul. Powązkowskiej
http://bdpartner.pl/

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
dukeaeccnieruchomosci_wawzaneta1985nika weronika
Dołącz do naszego grona