szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
12:49 29-03-2012 ~gość
zapraszamy do naszego biura rachunkowego w Warszawie na ul. Powązkowskiej
http://bdpartner.pl/
2.
00:35 18-02-2012 ~gość
Czytam, czytam i bez owijania w bawełnę polecam swoje biuro: warszawa-rachunkowe.pl tel.
600887907 :) Jako licencjonowana księgowa stawiam na jakość, a nie na ilość. Nie prowadzę "masówki", co pozwala mi na dokladny wgląd w sprawy każdego klienta. Doradzam i wychodzę z inicjatywa. Wszystko ma grać jak w szwajcarskim zegarku. Każdy jest traktowany indywidualnie. Zależy mi na otwartych partnerskich relacjach. Wtedy zadowolenie i komfort leży po obu stronach. Oferuje dobre ceny i wysoką jakość usług, co można sprawdzić: w I okresie proponuje zniżki. Zapraszam :)
3.
15:49 28-11-2011 ~faccebo
wojtase ja też stawiam na doświadczenie w branży, wiec zainteresowałeś mnie. Napisz jeszzce jakim zakresie pracujesz z Almarem. MI chodzi o KPIR i całą kadrówkę na 50 osób. Dzieki za cynka
4.
12:49 27-11-2011 ~Doren
Mogę polecić biuro KLK, które mieści się na ul. Zgody w centrum. Kontakt na stronie www.klk.biz.pl.
5.
21:19 15-11-2011 ~wojtase
osobiście moge polecić biuro Almar z Modlińskiej. nie znam biura które działa tak długo jak to i które przez tak długi czas utrzymaloby sie na rynku, tym bardziej tym warszawskim gdzie biuro nomen omen jest duzo. no ale sa profesionalni w tym co robią i to ich cechuje.
6.
00:47 31-10-2011 piotrduda31
moja ksiegowa czestwo miala watpliwosci w kwestii rozliczen, znalazla w koncu jakis portal, chyba financetender sie nazywal, teraz wspiera sie informacjami z tamtad
7.
21:53 17-02-2011 ~Marek
Chcesz spokojnie zająć się rozwojem własnej firmy, zamiast poświęcać czas na rozliczanie podatków. Biuro rachunkowe Ars Legis z siedzibą w Łomiankach profesjonalnie zajmie się prowadzeniem księgowości w Twojej firmie. Zadzwoń, tel 22 300-34-34, 604-19-18-19, www.arslegis.com.pl
8.
16:35 27-11-2010 ~zadowolony klient
Polecam Biuro Rachunkowe F-K SERVICE na Ursynowie przy Al KEN 84. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych, potrafią wyprostować najbardziej zawiłe problemy urzędowe. Na co dzień rzetelni i pomocni. Współpracuję z nimi już od 10 lat. Moi znajomi którzy podjęli współpracę z tym biurem również są bardzo zadowoleni. Ceny mają różne-można negocjować, uzależnione od ilości dokumentów.
Naprawdę gorąco polecam.
Kontakt: 22 446 36 09
9.
10:33 26-08-2010 ~Arkamt
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z usług naszego Biura Rachunkowego - ARKAMT.
Świadczymy usługi w zakresie obsługi rachunkowo - podatkowej dla:
- osób fizycznych prowadzących działalność gospodarczą
- spółek
- organizacji ngo.
Obsługujemy także rozliczenia ZUS oraz prowadzimy sprawy kadrowo-płacowe.
Służymy pomocą w kontaktach z urzędami.
Zakres naszych usług jesteśmy w stanie każdorazowo modyfikować, w zależności od potrzeb klienta.
Nasze usługi charakteryzuje przede wszystkim wysoka jakość, dokładamy wszelkich starań aby nasi klienci czuli, że warto było obdarzyć nas zaufaniem.
Gorąco zachęcamy do bliższego zapoznania się z naszą ofertą, być może i Państwo zechcą dołączyć do stale powiększającego się grona naszych zadowolonych klientów i skorzystać z profesjonalnej usługi za przystępną cenę.
Zapraszamy !
kontakt:
0-660-463-036
arkamt@arkamt.pl
10.
18:56 04-08-2010 ~Joanna
Warto skontaktować się z firmą ARKAMT. Rozliczają moją działalność od 5 lat, nigdy nie było najmniejszych problemów, ceny chyba dość konkurencyjne. Pozdrawiam :)