szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
15:27 05-07-2010 e-salem
Mariko po przeczytaniu głębiej tego postu też uważam to za zwykła reklamę drukarni.
2.
11:39 07-06-2010 Marika_
Oczywiście, zarówno gramatura papieru (80 to taki cieniutki) , jak i rodzaje (kredowy, powlekany, błyszcący, mat) robi czasami ogromną różnicę. Przy tym warto poświęcić trochę czasu na zapoznanie się z propozycjami drukarni, bo jak klient powie "tak, żeby ładnie wyglądało" to oczywiście drukarnia wybierze najdroższą ze wszystkim opcji;)
Przy wyborze trzeba też pamiętać co właściwie drukujemy i PO CO. Jeśli plakat, albo książeczkę ofertową dla stałych klientów - można się postarać i zamówić lepszy, ładniej wyglądający papier. Ale jeśli to będzie ulotka rozdawana gdzieśtam w centrum miasta to nie warto się tak wysilać, bo większość i tak wyląduje w koszu. Także rozsądek przede wszystkim:)
ps. A tak w ogóle to podejrzewam, że post patiu76 jest zwykłą reklamą;/
3.
23:26 06-06-2010 mich.min
Patiu76,
Osobiście nie korzystałem z ich uslug, ale zwróć podczas składania zamówienia uwage na jakość papieru, na którym drukują ulotki. Boleśnie przekonałem się, że między gramturą "taką", a "taką" jest ogromna różnica wizualna!
4.
13:47 07-05-2010 ~patiu76
Planuję wydrukować plakaty i ulotki dla mojej firmy i znalazłam na necie tanią drukarnię, mają dobre ceny i szybki czas realizacji ale chciałam się poradzić czy, ktoś już korzystał z ich usług? Czy ktoś mógłby coś więcej powiedzieć, doradzić? strona drukarni:
www.drukowanieulotek.pl