Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | zaneta1985 | nika weronika |

~dozz 87.206.*.* |
Ja przy wyborze biura rachunkowego kierowałem się przede wszystkim opiniami ludzi, głównie znajomych, a także przeglądałem fora podatkowe. Trochę to trwało i w końcu zdecydowałem się na usługi biura ckd hetman z warszawy. Było to rok temu i z perspektywy czasu nie żałuję tej decyzji. Podoba mi się sposób w jaki działają, bo zawsze są pod telefonem i w razie wątpliwości mogę do nich przedzwonić. Poza tym mają dobre ceny, więc ogólnie jestem bardzo zadwolony. | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~paulin 77.113.*.* |
Fakt, pod względem cen usług CKD Hetman z W-wy na pewno jest konkurencyjne. Jeśli chodzi o jakość to także nie mogę mieć zastrzeżeń. Firma Hetman nie prowadzi księgowości mojej firmy, ale niedawno zleciłem im przygotowanie wniosku o dotację z funduszu unijnego. Kosztowało to sporo mniej niż w innych firmach zajmujących się tego typu sprawami, a sam wniosek przygotowali co najmniej poprawnie bo został on bez przeszkód zaakceptowany. Kasę z UE dostałem i wykorzystałem na zakup nowych samochodów do firmy. | ||
linki reklamowe | |
~justthe1 79.184.*.* |
ja polecam biuro rachunkowe MBW TAX&AUDIT Sp.zo.o | ||
~Henryka 83.11.*.* |
Zdecydowałam się na biuro rachunkowe z tego względu, że słyszałam wiele pochlebnych opinii na temat usług. Nie żałuję. Polecam wszystkim --- Ostatnio edytowany: 08:43 30-05-2011 przez mmilewski | ||
~gosc 93.105.*.* |
ja też korzystam z ich usług z tym że z filii w Katowicach. Póki co nie dają plamy | ||
~goszka 91.150.*.* |
ja u nich w życiu nie byłam bo wolałam księgowość elektroniczną online | ||
~gość 164.126.*.* |
z warszawskich biur rachunkowych to jednym z czołówki jest KLK Lubow Kreczmańska. Mają swoją siedzibę na ul. Zgody w centrum Wawy, na rynku sa juz bardzo długo, zakres usług kompleksowy. Aha warto zwrócić uwagę na kwestie dotacji unijnych - mają bardzo duże doświadczenie w branży | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |