szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick
* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
00:19 15-12-2011 ~gość
z warszawskich biur rachunkowych to jednym z czołówki jest KLK Lubow Kreczmańska. Mają swoją siedzibę na ul. Zgody w centrum Wawy, na rynku sa juz bardzo długo, zakres usług kompleksowy. Aha warto zwrócić uwagę na kwestie dotacji unijnych - mają bardzo duże doświadczenie w branży
2.
09:21 30-05-2011 ~goszka
ja u nich w życiu nie byłam bo wolałam księgowość elektroniczną online
3.
23:41 28-05-2011 ~gosc
ja też korzystam z ich usług z tym że z filii w Katowicach. Póki co nie dają plamy
4.
23:26 18-05-2011 ~Henryka
Zdecydowałam się na biuro rachunkowe z tego względu, że słyszałam wiele pochlebnych opinii na temat usług. Nie żałuję. Polecam wszystkim
5.
17:15 21-07-2010 ~justthe1
ja polecam biuro rachunkowe MBW TAX&AUDIT Sp.zo.o
6.
10:34 23-05-2010 ~paulin
Fakt, pod względem cen usług CKD Hetman z W-wy na pewno jest konkurencyjne. Jeśli chodzi o jakość to także nie mogę mieć zastrzeżeń. Firma Hetman nie prowadzi księgowości mojej firmy, ale niedawno zleciłem im przygotowanie wniosku o dotację z funduszu unijnego. Kosztowało to sporo mniej niż w innych firmach zajmujących się tego typu sprawami, a sam wniosek przygotowali co najmniej poprawnie bo został on bez przeszkód zaakceptowany. Kasę z UE dostałem i wykorzystałem na zakup nowych samochodów do firmy.
7.
11:47 20-05-2010 ~dozz
Ja przy wyborze biura rachunkowego kierowałem się przede wszystkim opiniami ludzi, głównie znajomych, a także przeglądałem fora podatkowe. Trochę to trwało i w końcu zdecydowałem się na usługi biura ckd hetman z warszawy. Było to rok temu i z perspektywy czasu nie żałuję tej decyzji. Podoba mi się sposób w jaki działają, bo zawsze są pod telefonem i w razie wątpliwości mogę do nich przedzwonić. Poza tym mają dobre ceny, więc ogólnie jestem bardzo zadwolony.