Forum Wieszjak.pl » Biznes » Finanse » Kuchenne oszczędności »  Dodaj komentarz
Kuchenne oszczędności - dodaj swój komentarz
Autor:
 Masz konto? Zaloguj się
Treść:
Zachęcamy Cię do założenia konta w naszym serwisie. Dzięki rejestracji możesz m.in.:
  • szybko odnaleźć dyskusje, w których brałeś/aś udział,
  • zapisywać dyskusje, które szczególnie Cię interesują
  • otrzymywać na maila powiadomienia o nowych komentarzach w obserwowanych przez Ciebie wątkach
Rejestracja daje Ci również pewność, że nikt nie podszyje się pod Twój nick

* Uwaga: wypowiadając jako gość, obok podanego autora widoczny będzie twój numer IP
10 ostatnich wypowiedzi (w kolejności od najnowszego):
1.
19:06 29-03-2012  ~gość
~aniaa napisal(a): Ja kupuje produkty sygnowane markami hipermarketów i nie kupuje butelkowanej wody, tylko gotuje kranówkę.

A jak jest lato i gorąc to wtedy jak schładzasz?
2.
17:28 09-03-2012  ~aniaa
Ja kupuje produkty sygnowane markami hipermarketów i nie kupuje butelkowanej wody, tylko gotuje kranówkę.
3.
13:18 16-01-2012  ~grzegorz
Jesteś mistrzem oszczędzania? Wiesz jak zaoszczędzić swoje pieniądz na wyższe cele w życiu ? Umiesz oszczędzać na wodzie, prądzie, gazie, żywności ? Napisz do nas i weź udział w programie TVN.
Czekamy na twoje zgłoszenie
G.pelichowski@tvn.pl
4.
10:16 30-12-2011  ~jola
podstawą jest chyba robienie listy zakupów. bo jak się wchodzi i się zaczyna łazić i szukać nie wiadomo czego, to wydaje się bezsensownie pieniądze. ja mam wszystko zaplanowane, odkładanie kasy też. specjalnie w ******ie otworzyłam konto, żeby do skarpety nie odkłądać, tlyko mieć z tego zysk.
5.
23:50 28-12-2011  ~Panna Kucharka
Och jak ja dobrze znam rozsądne planowanie. U nas w domu najwięcvej oszczędzamy na jedzeniu. Nie kupujemy markowych produktów. Myślę, że na jedzeniu można sporo zaoszczędzić. To co zostaje wolimy odłożyć na konto i czekać aż pieniądze zaczną na siebie zarabiać. Opakowań z markowych produktów przecież nie wrzucę do garnka, a dodatkowe pieniądze zawsze się przydadzą.
6.
14:04 24-10-2011  mariuszc
"a ciasta - kupować w cukierni czy piec samemu? Jak wyjdzie drożej?" - no wiesz , wszystko zależy od ciasta i składników jakie musisz kupić .
7.
11:58 30-09-2011  miko555
ja np. robię sam babeczki, nalewki i wina. wcale nie potrzeba tak dużo czasu do tego, jak się wydaje. fakt trochę kosztują, ale jednak to pije się od czasu do czasu i są o niebo lepsze niż takie ze sklepu. W prezencie też można komuś dać w jakiejś fajnej butelce.
8.
09:44 08-07-2011  TerminalePoznan
W internecie jest tego naprawdę sporo :) Niestety, nie każdy ma czas aby piec ciasta czy robić wina. To oszczędza pieniądze, ale na to poświęcamy swój czas. A dzisiaj czasu u niektórych jak na lekarstwo
9.
23:44 07-07-2011  ~zdenek
to ja prosze przepis na winko:)
10.
23:43 07-07-2011  ~małarybka
Winko sama robię ale chlebek tez chętnie upieke- jeszcze nie próbowałam ale podany na pocztaku przepis jest ciekawy

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
dukeaeccmfilipinkanieruchomosci_wawzaneta1985
Dołącz do naszego grona