Przejdź do strony:
» chcę otworzyć schronisko dla bezdomnych zwierząt
E-mail adresata:
Temat wiadomości:
Polecany wątek na forum Wieszjak.pl!
Treść wiadomości:

* do wiadomości automatycznie zostanie dołączony adres url wątku
Śledzony temat:
Firma
Wybierz metodę powiadomienia o nowych komentarzach w tym wątku:
~Justysia
.*.*

09:10 01-07-2008
jakie formalności mnie czekają ?
  zgłoś naruszenie regulaminu
~Mirek
.*.*

08:25 02-07-2008
musisz zarejestrować działalność gospodarczą ale również uzyskać zezwolenie na prowadzenie schroniska - wydaje je wójt, burmistrz lub prezydent miasta właściwy ze względu na miejsce świadczenia usług.

linki
reklamowe

~Ela
.*.*

20:21 14-07-2008
Chcę otworzyC hotel dla domowych zwierząt ale nie mam Srodków finansowych, czy mam szansę otrzymania bezzwrotnej dotacji i gdzie ewentualnie mogę otrzymać informacje na ten temat?
~ela
.*.*

13:12 01-08-2008
co należy zrobić, aby otworzyć punkt ery. Mam kapitał
~Aneta
.*.*

14:27 22-08-2008
Ja też chce założyć schronisko, ale to bardzo droga inwestycja, dostanę jakieś dotacje?? Ale ze schroniskiem muszę jeszcze zaczekać bo mam dopiero11lat
~katarzyna
.*.*

22:34 02-09-2008
właśnie ja też chce sie dowiedziec co trzeba zrobić i jakie warunki spełniać żeby otworzyć schronisko dla zwierząt
~mariola
.*.*

23:31 24-09-2008
mam swoich zwierząt 5 kotów i dwa 2 a wokół biega jeszcze pare psów głodnych bitych bez dachu nad głową gdzie się udać po pomoc dla nich ile moge to dokarmiam ale nie dam rady tak dłużej a one piszczą bo chcą jeść jak im pomóc

linki
reklamowe

~ola
.*.*

17:52 05-10-2008
moje zwierzątko zginęło był to pies jamnik wabił się groszek... codziennie napotykam mnustwo awierząt głodnych bitych i bez dachu nad głową... Jak na nie patrze to bardzo mi ich szkoda a więc postanowiłam w przyszłości założyć schronisko dla zwierząt...
~Anii
.*.*

09:40 21-11-2008
JA chciałabym założyć w przyszłości schronisko czy jest ktoś kto powiedział mi jakie będą tego koszty, czy dostanę jakieś dotacje z unii albo z czegoś innego, jakie muszę spełniać warunki, z kąt będę dostawała pieniądze na utrzymanie zwierząt? mam 12 lat, wiem że to chyba za wcześnie myśleć o takich rzeczach ale wolę już teraz wiedzieć co mnie czeka, do tego czasu pewnie jeszcze dużo się zmieni, ale ja już chcę pomagać niedawno zaadoptowałam jednego pieska ze schroniska i na zimę oddaję stare ubrania do schroniska żeby pieski nie pozamarzały:( w przyszłości też chcę zapobiegać pseudohodowlom i będę o to walczyła nie chcę mieć męża zaadoptuję sobie dziecko i dam mu wszystko czego będzie chciało a przede wszystkim mój dom będzie domem zwierząt
~Ola
.*.*

21:19 01-12-2008
Co musze zrobić i jakie warunki musze spełnić aby otworzyć hotel dla zwierząt?
Przejdź do strony:

Niezbędnik »

KalkulatoryWskaźniki
PismaBazy adresowe

Społeczność »

Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
dukeaeccnieruchomosci_wawŁukasz Nysztalbarszym
dukeaeccnieruchomosci_wawŁukasz Nysztalbarszym
Dołącz do naszego grona