Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | nieruchomosci_waw | ja_jagienka | Inaf789 |

~Karolina 79.189.*.* |
Bardzo mi pomogl ten artykul gdyz wlasnie czegos takiego poszukiwalam w siecI:)
dzieki wielkie:) | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~none 85.222.*.* |
Dużo pożytecznych informacji, mam nadzieje ze będę je umiał wykorystać | ||
linki reklamowe | |
~marian 192.168.*.* |
przyłączam się do pochwał | ||
~mila 77.112.*.* |
Witam, wraz z narzeczonym mamy pomysł jak dorobć do pensji, mianowicie mając stara chcemy służyć uslugami typu, wywóz gruzu, posprzątanie komuś podwórka i inne tego typu prace. Prócz pomysłu, mamy tez wiele pytań na ktore Panie w urzędach nie umieją-nie chcą odpowiadać. Pierwsze to jak zarejestrować taka działalność, mam na myśli rozlicznie się.Sa róznego typu VAT-y, ksiazki przychodow i rozchodów i inne, co najlepiej wybrać? Tak, aby nie ponosić wysokich kosztów. Druga sprawa, czy jezeli nie jesteśmy malżeństwem, to możemy firmę zarejestrować na nas obojga? Narzeczony posiada prawojazdy kategorii C+E i na niego jest auto, a na mne byla by firma, czy moze byc tak zwane wspołwlaścicielstwo? Proszę, czy moglby mi ktos to wszystko wytłumaczyć prostymi słowami>:) Czekam na wszelkie informację. Pozdrawiam | ||
~dziwo 83.4.*.* |
mama bije mnie laciem | ||
~agata 83.6.*.* |
super artykuł, tzw. pigułka, dzięki! | ||
~natlia 77.112.*.* |
dzieki wielkie.. mam to czego szukałam.. | ||
linki reklamowe | |
~Paweł 79.189.*.* |
BIUROKRACJA MAX CO ZA KRAJ NIP REGON SREGON ZUS SRUS VAT CIT PIT BANDA NIEROBÓW I DARMOZJADÓW MUSI MIEC ROBOTE W PRZEKŁADANIU KWITÓW CHYBA ZAŁOŻĘ FIRMĘ W UK O WIELE PROŚCIEJ | ||
~Piotr 83.6.*.* |
Tekst jest bardzo profesjonalnie opracowany. Kiedy zakładasz firmę pomyśl jednak nie tylko o formalnościach, ale też o tym aby właściwie ją zorganizować. Nie popełniaj błędu większości młodych przedsiębiorców. Więcej informacji znajdziesz w zaproszeniu na mój warsztat na stronie: http://akademiarozwojubiznesu.pl/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=12&Itemid=59 | ||
~andrze 212.244.*.* |
czy wie ktoś moze czy do kiedy musze się rozliczyc z urzędem skarbowym | ||
| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISU |