Zadaj pytanie na forumZOSTAŃ NASZYM EKSPERTEM
| dukeaecc | kw02 | barszym | Łukasz Nysztal |

~jańcio wodnik 192.168.*.* |
Najważniejsza jest lokalizacja. Obok mnie były 3 kwiaciarnie i wszystkie splajtowały. Pozdrawiam | ||
zgłoś naruszenie regulaminu![]() | |||
~ballantines 82.210.*.* |
witam :) poszukujemy doświadczonej florystki proszę o kontakt jeśli jesteś zainteresowana pracą w naszych sklepach ballantines zadzwoń i przyjdź na rozmowę może ci się spodoba praca z nami telefon: (22) 625 48 32 fax: (22) 696 83 45 telefon: (22) 628 91 96 e-mail: krucza@sklep-ballantines.pl Bożena Rogowska tel. 502 350 349 | ||
linki reklamowe | |
~mia 82.160.*.* |
Prowadze od 6 miesięcy dużą kwiaciarnie na wiosce pośród domków jednorodzinnych.Niedaleko są jeszcze dwie w tym najstarsza wiekowa"komunistyczna" kwiaciarnia.Jak narazie mam same straty.Bardzo szkoda mi tych kwiatów które wyrzucam.Ludzie przychodzą,ale kwiatów ciętych mało sprzedaje.Czy mam liczyć na to że to się zmieni?Jak długo jeszcze będe wyrzucać pieniądze?Czasem brak mi już motywacji.Czy początek każdej nowej kwiaciarnijest taki?Proszę o odpowiedź może macie jakieś doświadczenia. | ||
~Karina 83.16.*.* |
No cóż, mnie się wydaje, że teraz ogólnie ludzie mało kwiatów kupują... Bardziej popularne są choćby czekoladki, czy winko, bo wiadomo, że to się nie zepsuje, nie zwiędnie i da jakąś wymierną korzyść (najesz się albo napijesz;) A jak te pozostałe kwiaciarnie? Widzisz, że mają ruch? Może rozszerz ofertę o jakieś nawozy czy coś takiego - jeśli to osiedle domków to ludzie mogą być zainteresowani czymś takim... | ||
~gość 192.168.*.* |
Ludzie teraz sporo wydają na ogrody. Sadzenie drzewek, kwiatów (również w skrzyniach). Słyszałem, że popularne jest też przesyłanie np. róż pocztą. | ||
~Ada S 109.44.*.* |
W Niemczech kwiaty sprzedaja sie jak chleb , i w tym biznesie nie ma problemu Przyjezdzajcie tutaj -wolne granice! | ||
linki reklamowe | |

| Kalkulatory | Wskaźniki |
| Pisma | Bazy adresowe |

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Z | MAPA SERWISÓW |